WhatsApp Anunta 3 IMPORTANTE Schimbari Oficiale in iPhone si Android!

WhatsApp Anunta 3 IMPORTANTE Schimbari Oficiale iPhone Android

WhatsApp a decis sa anunte in mod oficial 3 schimbari oficiale foarte importante pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, acestea fiind oferite pentru cele peste 2 miliarde de persoane care folosesc aplicatia in fiecare luna, numarul fiind in continua crestere, dupa cum prea bine stiti deja unii dintre voi.

WhatsApp anunta schimbari oficiale pentru crearea de sondaje in cadrul grupurilor de conversatii, noutati pentru redirectionarea de poze si clipuri video catre alte persoane cu care purtam conversatii, dar si despre partajarea de documente, poze, sau clipuri video, totul urmand a fi disponibil in iPhone si Android in cursul urmatoarelor saptamani.

Creați sondaje cu un singur vot: pentru când aveți nevoie de un răspuns definitiv, introducem opțiunea pentru creatorii de sondaje de a permite oamenilor să voteze o singură dată. Pur și simplu dezactivați „permiteți mai multe răspunsuri” atunci când creați un sondaj.

Căutați sondaje în chat: nu este întotdeauna posibil să răspundeți imediat la un sondaj și poate fi dificil să găsiți un sondaj în chat mai târziu. Acum, puteți filtra mesajele după sondaje, la fel ca și pentru fotografii, videoclipuri sau link-uri. Pe ecranul „Chaturi”, apăsați „Căutare” și apoi „Sondaje” pentru a găsi o listă cu toate rezultatele.

Rămâneți la curent cu rezultatele sondajului: veți primi acum notificări când oamenii votează la sondajele dvs., astfel încât să puteți fi cu ușurință la curent cu răspunsurile.

Acum, când redirecționați conținut media care are o legendă, aveți opțiunea de a-l păstra, șterge sau rescrie complet pentru a oferi informații suplimentare atunci când partajați fotografii între chat-uri. De asemenea, puteți adăuga o legendă la fotografii și videoclipuri atunci când le redirecționați.

La fel ca atunci când partajați imagini sau videoclipuri, documentele pe care le partajați pot necesita o mică explicație. Indiferent dacă trimiteți un articol de ziar sau un document de lucru, acum aveți opțiunea de a adăuga o legendă înainte de a le partaja.

WhatsApp Anunta 3 IMPORTANTE Schimbari Oficiale iPhone Android explicatii