BCR Romania: SCHIMBARILE Oficiale Serioase Dezvaluite Tuturor Clientilor Romani

BCR Romania SCHIMBARILE Oficiale Serioase Dezvaluite Tuturor Clientilor Romani

BCR Romania, principala banca din tara noastra cu un numar mare de clienti care-i folosesc serviciile in diverse colturi ale Romaniei, a anuntat in mod oficial o serie de schimbari cu surprize pentru toti cei care sunt interesati sa utilizeze in continuare tot ceea ce este oferit pentru noi la ora actuala, dar cu imbunatatiri.

BCR Romania explica mai jos noutatile care au fost implementate in cadrul aplicatiei George pentru iPhone si Android, o noua interfata imbunatatita fiind implementata de catre banca romaneasca, pentru ca experienta generala de care beneficiem sa fie una mult mai buna decat cea obisnuita care ne ste oferita.

Mai mult decat atat, aplicatia George a celor de la BCR are imbunatatiri implementate si in ceea ce priveste modul de afisare a produselor, inclusiv statistici pentru cardurile de credit pe care le avem, astfel incat modul de gestionare a banilor pe care ii avem sa fie substantial imbunatatit pentru toti clientii romani.

BCR a rezolvat deasemenea si diverse probleme de functionare ale aplicatiei George, imbunatatind performantele de care beneficiem, aplicatia de mobile banking fiind disponibila la ora actuala pentru descarcare gratuita pentru telefoanele iPhone si Android prin intermediul Google Play Store si App Store pentru romani.

George aduce noi surprize. Accesați aplicația și bucurați-vă de noul aspect al lui George. Noua versiune vine cu modificări în ceea ce privește modul de afișare a produselor, precum și statistici privind cardurile de credit, pentru a vă ajuta să vă gestionați finanțele după cum doriți. Acum poți împărtăși experiența lui George cu prietenii tăi și îl poți recomanda pe George.