Austria: IMPORTANTE Anunturi Oficiale ale lui Karl Nehammer, BATALIA cu UE pentru Schengen

Austria IMPORTANTE Anunturi Oficiale Karl Nehammer BATALIA UE Schengen

Austria este condusa de catre cancelarul Karl Nehammer cu o mana de fier, iar liderul guvernului de la Viena a facut o serie de anunturi oficiale extrem de importante cu privire la situatia tarii sale in Uniunea Europeana la ora actuala, el cerand in continuare masuri extrem de serioase pentru Schengen si migratia ilegala.

Austria va lupta in continuare impotriva migratiei ilegale in Europa, iar schimbarile pe care le-a facut in materie de azil vor continua, Karl Nehammer spunand ca va lucra deasemenea pentru a gasi aliati in vederea impunerii la Bruxelles a ideilor pentru reformarea sistemului de azil in Uniunea Europeana chiar din anul 2023.

Austria cere schimbari majore in Uniunea Europeana in perioada urmatoare, iar asta deoarece multe tari se confrunta cu presiune majora din cauza migratiei ilegale, totul fiind o situatie extrem de serioasa care n-ar trebui sa fie ignorata, pentru ca presiunea pe guvernele europene creste cu fiecare zi ce trece.

“În calitate de european fervent, este clar pentru mine că trebuie să facem UE mai bună. Avem nevoie de o Europă diversă, care să se concentreze pe provocările majore ale timpului nostru și să treacă pe spatele problemelor pe care statele naționale le pot rezolva singure. Austria este hotărâtă să lupte și să avanseze pentru a găsi soluții în lupta împotriva migrației ilegale.

De aceea am tras frâna azilului. Vom continua să lucrăm cu partenerii noștri pentru a aduce o schimbare de paradigmă în politica europeană de azil. Austria va continua să joace un rol activ în UE și să-și aducă contribuția la dezvoltarea pozitivă a proiectului de succes și pace pentru viitor. Acest lucru este posibil numai dacă identificăm în mod clar greșelile.”