Survivor: Decizia de ULTIMA ORA cu un IMPORTANT Anunt al PRO TV despre Concurenti

Survivor Decizia ULTIMA ORA IMPORTANT Anunt PRO TV Concurenti

Survivor, foarte importantul reality show pe care milioane de romani il urmaresc in fiecare inceput de saptamana la PRO TV, urmeaza sa treaca prin scene foarte tensionate in aceasta seara, iar asta deoarece in episodul de astazi vom vedea un nou consiliu de nominalizare, in urma caruia doi concurenti vor fi nominalizati pentru eliminare.

Survivor trece prin momente tensionate inainte de aceste consilii, iar asta pentru ca vorbim despre multe contre intre concurentii care participa la competitie, strategiile facute de catre fiecare in parte fiind extrem de importante in ceea ce priveste evitarea unei posibile eliminari in urma unui asemenea consiliu.

Puteti vedea mai jos si ceea ce au spus concurentii de la Survivor Romania inainte de consiliu de eliminare din aceasta seara, iar asta pentru ca ne putem astepta la o serie de surprize extrem de importante, in urma carora unii concurenti foarte populari ar putea parasi competitia chiar inainte de marea finala.

Survivor Romania va ramane cu 6 concurenti saptamana viitoare, si va ajunge mai aproape de finalul pe care multa lume il asteapta, iar asta pentru ca tensiunea este in continua crestere in ultima perioada, si este de asteptat ca lucrurile sa nu se incheie fara noi contre serioase intre participantii care vor sa castige marele premiu.

„Cel mai pervers din toată competiția”. Ziceam să am o super putere și să-l bat pe Krișan. Am intrat cu mari emoții. Am zis că mereu trebuie să fiu consecvent. Spiritele se încing în această seară la Consiliul de Nominalizare de la Survivor România.