Vladimir Putin Sustine ca Lumea Occidentala vrea sa Distruga Rusia

Vladimir Putin Sustine ca Lumea Occidentala vrea sa Distruga Rusia

Vladimir Putin a afirmat, in cadrul unui discurs tinut la Moscova cu ocazia celebrarii Zilei Victoriei impotriva Germaniei Naziste, ca lumea occidentala este hotarata sa distruga Rusia, asta desigur in timp ce armata rusa a invadat Ucraina, si ataca in mod sistematic atat civilii, cat si militarii care lupta pe front.

Vladimir Putin nu este la prima afirmatie de acest gen, iar asta pentru ca si in trecut liderul de la Kremlin a mai facut si alte afirmatii similare in ultimele luni, incercand sa transmita poporului rus faptul ca tara este atacata de catre Occident, si ca lupta impotriva sa este singura solutie pentru supravietuirea poporului rus.

“Putin susține „războiul adevărat” declanșat împotriva Rusiei în timpul discursului de Ziua Victoriei. În timpul discursului său la parada de Ziua Victoriei de la Moscova pentru a comemora înfrângerea Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, președintele rus Vladimir Putin a susținut că „elitele globaliste occidentale” sunt intenționate să „dezintegrare și distrugere” Rusiei.”