E.ON: ATENTIA Imediata a Clientilor Indreptata spre un IMPORTANT Anunt Oficial

EON ATENTIA Imediata Clientilor Indreptata IMPORTANT Anunt Oficial

E.ON, unul dintre grupurile de energie principale din Romania, de la care primesc la ora actuala servicii de energie electrica si gaze naturale foarte multi romani, le aduce in atentia imediata a tuturor romanilor o informatie esentiala despre care trebuie sa stie imediat, iar asta pentru ca in baza ei putem plati facturile mai usor.

E.ON explica mai jos faptul ca viata noastra se poate simplifica extrem de mult daca decidem sa activam factura electronica, ea fiind transmisa foarte rapid prin email catre noi, si fiind usor de platit daca avem un card de energie, iar asta pentru ca totul este gandit pentru a fi cat mai usor de folosit de catre noi, la nevoie.

Puteti vedea mai jos explicatiile pe care cei de la E.ON Romania le au pentru romanii care au carduri de energie la ora actuala, si care vor sa le foloseasca pentru plati rapide ale facturilor care au fost emise, sau care vor fi emise in viitor, totul pentru ca vorbim despre bani oferiti gratuit de catre statul roman oamenilor.

E.ON Romania nu este singura companie de energie care accepta carduri de energie pentru plata facturilor emise catre clienti, astfel ca daca aveti servicii de la vreo alta companie, ar trebui sa fiti atenti si la ce spun acestea, desi doar prin website-ul Postei Romane puteti plati online o factura folosind un card de energie cu bani oferiti de catre Guvernul Romaniei.

Dacă ai factura electronică activată și ai și un card de energie de la Guvern, atunci plătește factura online, direct pe site-ul Poștei Române. Fără stat la cozi și fără să te deplasezi la un oficiu poștal! Totul, în câţiva pași simpli: Descarci factura pe telefon sau laptop. Faci poze după cardul de energie și cartea de identitate a beneficiarului. Achiţi factura de consum folosind cardul de energie.