Netflix: PROBLEMELE Majore cu un Serial Extrem de Popular

Netflix PROBLEMELE Majore Serial Extrem Popular

Netflix, de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, este in centrul unor vesti foarte proaste pentru fanii care asteapta cu mare nerabdare sezonul al cincilea al serialului Stranger Things, iar asta pentru ca productia sa ramane deocamdata destul de departe de a fi gata de initiere.

Netflix ar refuza sa ie plateasca scenaristilor care lucreaza la Stranger Things sumele cerute pentru continuarea productiei, astfel ca desi productia pentru sezonul al cincilea trebuia sa inceapa in luna iunie, se pare ca acest lucru este inca foarte departe de realizare, dupa ce recent principalii scenaristi s-au alaturat grevei colegilor lor.

Problemele cu care se confrunta Netflix nu sunt tocmai noi, pentru ca la Hollywood se desfasoara o greva a scenaristilor care cer sa fie platiti mult mai bine pentru munca pe care o depun pentru productia de filme si seriale, astfel ca multe productii sunt blocate in momentul de fata, insa poate ca lucrurile se vor schimba rapid in bine.

Netflix deocamdata nu a dat de inteles cat de rapid intentioneaza sa rezolve problemele cu scenaristii, insa daca este ca productia pentru sezonul 5 al Stranger Things sa inceapa in luna mai, atunci e nevoie de incheierea unei intelegeri cu cei care sunt nemultumiti, altfel lansarea viitorului sezon ar putea fi intarziata.

Fratii Duffers aici. Scrisul nu se oprește când începe filmarea. Deși suntem încântați să începem producția cu distribuția și echipa noastră uimitoare, nu este posibil în timpul acestei greve. Sperăm că se ajunge în curând la o înțelegere corectă, astfel încât să ne putem întoarce cu toții la lucru. Până atunci – peste și afară.