Kaufland: IMPORTANTA Decizie, da GRATUIT 500 de Vouchere Romanilor

Kaufland IMPORTANTA Decizie GRATUIT 500 Vouchere Romanilor

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de clienti care cumpara produsele pe care le are in magazinele din toata Romania la ora actuala, a decis sa le ofere romanilor cate 500 de vouchere in mod gratuit in fiecare luna, dar numai celor care au un Kaufland Card facut deja la companie.

Kaufland a creat aceasta campanie speciala pentru a ii rasplati pe clientii din Romania care au un Kaufland Card facut deja, si vorbim despre 500 de vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, oferite gratuit daca facem cumparaturile in oricare dintre magazine, dar si scanam cardul de fidelitate la casa.

Conform celor de la Kaufland Romania, vorbim despre cate 500 de vouchere de 100 de LEI oferiute intre 1 mai 2023 si 4 februarie 2024, deci exista foarte multe luni la dispozitie, si mii de vouchere de cumparaturi pe care le putem castiga daca avem facut un Kaufland Card, si profitam de ofertele existente pentru el.

Kaufland Romania ne permite sa ne folosim de aceste carduri de fidelitate pentru a beneficia si de promotii personalizate in baza cumparaturilor pe care le facem, o aplicatie dedicata pentru iPhone si Android fiind deasemenea disponibila pentru instalare in telefoanele noastre, daca dorim si mai multe de la acest program.

Loialitatea se răsplătește ușor. Prin Kaufland Card, loialitatea se răsplateste ușor, cu premii care însumează 500 vouchere x 100 lei/etapă.  Asigură-te că ai datele despre tine înscrise corect și complet în contul tău Kaufland Card, fie el fizic sau digital; În fiecare săptămână, continuă să îți faci cumpărăturile în magazinele Kaufland, de minimum 50 lei.

Scanează Kaufland Card; Ești înscris automat în tragerea la sorți pentru unul din cele 500 vouchere x 100 lei din fiecare etapă. Campania ”Loialitatea se răsplătește ușor se desfășoară în intervalul 1 mai 2023 – 4 februarie 2024. Scanează Kaufland Card la fiecare cumpărătură ca să te poți bucura de toate beneficiile Kaufland Card!