Orange: Vestile Oficiale, ce da GRATUIT pentru MILIOANE de Romani din Tara

Orange Vestile OficialeGRATUIT MILIOANE Romani Tara

Orange, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti activi la ora actuala in toata Romania, a decis sa-i anunte in mod oficial pe clientii sai in legatura cu ceea ce le ofera gratuit, chiar acum, daca sunt dornici sa profite de tot, inainte ca aceasta campanie speciala sa expire, peste nu chiar atat de mult timp.

Orange explica mai jos faptul ca, daca suntem interesati, avem posibilitatea de a ne inscrie la newsletter-ul pe care grupul de telecomunicatii il are, pentru a primit gratuit oricare dintre cele 3 telefoane pe care le ofera, insa numai daca avem suficient de mult noroc, iar asta pentru ca e vorba de o tragere la sorti.

Conform celor de la Orange Romania, sunt oferite gratuit telefoanele Samsung Galaxy Z Fold4, Apple iPhone 14 si Xiaomi Redmi Note 11, doar cate unul din fiecare, astfel ca trebuie sa avem si foarte mult noroc pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile oferite, dar merita sa va incercati sansa chiar acum.

Orange Romania stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa profite de campanii de acest gen la ora actuala, asa ca merita sa fiti atenti la ceea ce este oferit gratuit, chiar daca doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca uitati-va cu mare atentie la toate informatiile care ne sunt puse in fata.

Veștile bune ajung întâi la mine! Abonează-te la newsletter, află primul cele mai noi oferte Orange și poți câștiga unul dintre cele 3 smartphone-uri puse în joc: Samsung Galaxy Z Fold 4, Apple iPhone 14, Xiaomi Redmi Note 11. Vezi cele mai noi oferte sau cele exclusive, pentru ca tu să comunici fără întrerupere.

Află despre evenimentele Orange: concerte, competiții sportive sau concursuri cu premii. Ești la curent cu cele mai noi modele de smartphones disponibile la Orange, tablete PC sau aplicații.