Survivor Romania: Deciziile CONTROVERSATE in Competitia PRO TV care UIMESC Romanii

Survivor Romania Deciziile CONTROVERSATE Competitia PRO TV UIMESC Romanii

Survivor Romania a continuat saptamana aceasta cu foarte multe decizii controversate, cel mai popular reality show din Romania fiind in centrul atentiei foarte multor oameni, iar asta pentru ca luptele date de catre concurenti au atras fara discutie atentia tuturor, si lucrurile vor continua in acelasi ritm.

Survivor Romania a ramas fara Andreea Moromete, ea fiind eliminata aseara, insa decizia ei a fost una foarte controversata, pentru ca a plecat din competitie cu o amuleta de imunitate pe care vrea sa i-o daruiasca mamei sale, alegand sa plece din concurs fara a avea o sansa in plus de a il castiga, impreuna cu suma de 100.000 de euro.

Schimbarile foarte importante facute de catre PRO TV pentru felul in care se desfasoara jocul de la Survivor in aceasta perioada au crescut si mai mult intensitatea intre concurenti, mai ales ca vorbim despre provocari ale caror miza este tot mai importanta, si asta e normal, avand in vedere ceea ce pot castiga, in final.

Survivor a ajuns aproape de final, iar acum strategiile pe care fiecare dintre concurenti le vor adopta, vor conta extrem de mult in ceea ce priveste sansele lor de a castiga, sau nu, competitia, astfel ca va fi extrem de interesant de vazut care dintre participanti va reusi sa castige premiul cel mare, si titlul de supravietuitor.

Andreea Moromete părăsește Survivor 2023, deși găsise simbolul imunității ascunse! Decizia șocantă pe care a luat-o fosta Războinică. Andreea Moromete îi aruncă săgeți lui Krișan chiar și în ultimele momente! I-a luat pe toți în brațe, dar când a ajuns la el a făcut un gest total neașteptat.