E.ON: IMPORTANTE Anunturi de ULTIM MOMENT, ce Clienti Romani sunt Vizati

EON IMPORTANTE Anunturi ULTIM MOMENT Clienti Romani Vizati

E.ON, marele grup de energie care activeaza in Romania la ora actuala si are milioane de clienti care se bucura de serviciile sale, a transmis o serie de anunturi de ultim moment pentru clientii din toata tara, si le aduce in atentie informatii despre care ei ar trebui sa stie chiar in acest moment, daca sunt interesati.

E.ON vorbeste mai jos despre modalitatea prin care putem gestiona mai usor situatiile in care avem mai multe locuri de consum, iar asta pentru ca se poate intampla sa beneficiem de serviciile companiei in mai multe locatii, iar pentru a beneficia mai simplu si usor de administrarea locatiilor, avem la dispozitie platforma MyLine.

Puteti vedea mai jos ca E.ON Romania ne aduce in vedere faptul ca putem sa adaugam in cadrul platformei E.ON MyLine oricare dintre locurile de consum pe care vrem sa le administram, indiferent daca este vorba despre vizualizarea facturilor, sistarea furnizarii serviciilor, si nu doar atat, in final.

E.ON Romania vorbeste si despre alegerea unui aparat de aer conditionat care sa fie potrivit pentru casa noastra, iar asta pentru ca procesul poate fi unul destul de complicat si greu de inteles pentru anumite persoane, insa mai jos puteti vedea explicatii care ne ajuta sa facem alegerea mai usor si mai rapid acum.

Ai mai multe locuri de consum pe care vrei să le gestionezi? Adaugă-le în contul tău E.ON Myline, și gata, ai totul într-un singur loc! Lui Cătălin îi place că îşi poate administra toate locurile de consum şi toate facturile, dintr-un singur loc. Vezi ce alte beneficii îți oferă aplicația mobilă.

Învinge căldura verii cu aparatul de aer condiționat potrivit! Află de pe #StatiaDeEnergie E.ON tot trebuie să știi înainte de a cumpăra un aparat de aer condiționat.