GARANTAT de la OMV, ce Ofera GRATUIT Romanilor din Toata Tara

GARANTAT OMV Ofera GRATUIT Romanilor Toata Tara

OMV este unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii care activeaza in Romania la ora actuala, iar un anunt oficial facut de catre companie cu doar cateva ore in urma, ne aduce in atentie ceea ce este oferit in mod gratuit pentru milioane de oameni care decid sa foloseasca aplicatia OMV MyStation pentru cumparaturi.

OMV explica mai jos faptul ca in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android exista o sectiune speciala care se numeste “Sondaje”, iar prin intermediul sau putem sa primim gratuit puncte pe care sa le folosim pentru achizitii ulterioare in cadrul benzinariilor din toata tara, daca dorim sa beneficiem de acest lucru.

Conform celor de la OMV Romania, daca decidem sa completam sondajele care sunt publicate in cadrul aplicatiei OMV MyStation, putem primi 100 de puncte, pe care sa le folosim mai apoi pentru achizitii in benzinariile din diverse locatii din tara, ceva ce ar trebui sa fie in atentia foarte multor oameni acum.

OMV Romania ofera o varietate de beneficii prin intermediul aplicatiei OMV MyStation pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca separat de punctele gratuite, care sunt date garantat oamenilor, mai avem disponibile si alte beneficii speciale, de care nu ne-am putea bucura daca nu am avea aplicatia instalata.

Ziua începe astăzi cu o veste bună. Spune-ne părerea ta despre aplicația OMV MyStation, completând chestionarul din secțiunea „Sondaje” regăsită în tab-ul „Mai mult”, și primești instant 100 de puncte. Easy-peasy!