Hidroelectrica: Anunturile IMPORTANTE care Vizeaza MILIOANE de Romani din Tara

Hidroelectrica Anunturile IMPORTANTE Vizeaza MILIOANE Romani Tara

Hidroelectrica, cea mai mare companie de energie din Romania si una spre care se indreapta tot mai multi romani pentru a beneficia de preturi mici la electricitate, a publicat pentru milioane de romani din intreaga tara doua anunturi despre care ar trebui sa stie toti acum, iar asta pentru ca ele aduc in atentie informatii importante.

Hidroelectrica ne vorbeste despre faptul ca are disponibila inclusiv o oferta speciala cu energie verde pentru romanii care vor sa beneficieze de asa ceva, iar asta pentru ca pe website-ul sau exista o pagina dedicata cu informatii legate de aceasta oferta speciala care este activa la ora actuala pentru noi toti.

In ceea ce priveste productia de energie, Hidroelectrica spune ca acum cateva zile a asigura 50% din productia de energie la nivel national, adica aproape 3 mW dintr-un total de 5.8 mW inregistrati la nivel nationala, ceea ce este impresionant din foarte multe puncte de vedere, si ne arata cat de importanta este compania pentru Romania.

Hidroelectrica este la ora actuala foarte cautata de catre romani, din cauza faptului ca are preturi de baza la electricitate care sunt cu pana la 5 – 6 ori mai mici decat cele ale ENEL, E.ON, sau Engie, astfel ca multa lume vrea sa se asigure de faptul ca si dupa plafonare va plati mai putin pentru energia electrica pe care o consuma.

Când ai nevoie de energie pentru pasiunea ta, alege Hidroelectrica. Oferta viitor verde îți aduce cel mai bun preț la electricitate. Mai multe detalii pe site-ul companiei. Ne bucurăm să anunțăm că, astăzi, Hidroelectrica a asigurat peste 50% din producția de energie la nivel național. La ora 10.00, producția de electricitate a României era de 5.796 MW, din care Hidroelectrica deținea 2.966 MW.