OMV: 2 Hotatari Oficiale in Benzinarii, ce da GRATUIT pentru MILIOANE de Romani!

OMV 2 Hotatari Oficiale Benzinarii GRATUIT MILIOANE Romani

OMV, unul dintre principalele lanturi de benzinarii active in Romania cu un numar foarte mare de locatii in diverse localitati ale tarii, a confirmat in mod oficial doua dintre hotararile foarte importante pe care le-a luat, si prin care dezvaluie ce anume a decis sa le dea gratuit clientilor care vor sa profite de oferte.

OMV vorbeste mai jos, in primul rand, ca de fiecare data cand cheltuim 500 de LEI in cadrul benzinariilor sale, si inregistram achizitiile in aplicatia OMV MyStation, vom primi gratuit 25 de LEI de la companie, un beneficiu care este oferit doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, si oricine paote sa profite.

Dupa cum explica cei de la OMV Romania mai jos, trebuie sa avem aplicatia OMV MyStation instalata in telefoanele iPhone si Android, si sa o scanam la casa de marcat pentru a putea profita de aceasta campanie speciala, in caz contrar alocarea banilor fiind imposibila, asa ca e bine sa fim atenti la aceste aspecte.

OMV Romania explica deasemenea mai jos si faptul ca pentru fiecare 40 de LEI cheltuiti in benzinariile din Romania, ofera o reducere de 10% la gentile de calatorie de la Mandarina Duck, astfel ca putem sa cumparam si asa ceva, daca suntem interesati, iar reducerea poate schimba substantial pretul final al produselor.

Și tu faci o listă cu lucruri pe care să nu le uiți înainte să pleci undeva ? Poți adăuga încă unul de la noi pe acea listă ? Scanează aplicația când alimentezi la OMV. ​ De fiecare dată când se strâng 500 de lei cheltuiți, noi îți mai dăm 25 lei.

Primești extra beneficii, pentru extra distracție în vacanță! Adună puncte digitale în aplicația OMV MyStation la fiecare 40 lei cheltuiți în stațiile noastre și primești 10% extra discount la gențile de călătorie Mandarina Duck.