Surpriza E.ON pentru MILIOANE de Clienti, ce da GRATUIT Romanilor din Tara

Surpriza EON MILIOANE Clienti GRATUIT Romanilor Tara

E.ON, grup de energie pe care se bazeaza milioane de romani pentru serviciile de gaze naturale si energie electrica la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe oameni in legatura cu ceea ce le da gratuit chiar in acest moment, si vorbim despre vesti foarte bune, despre care trebuie sa stie oamenii, pentru ca multi sunt vizati.

E.ON ii anunta pe romani in legatura cu faptul ca a decis sa le dea gratuit 15 bilete duble pentru meciul de fotbal Romania – Galatasaray, care urmeaza sa aiba loc in cadrul SportsFestival, in ziua de 2 iunie 2023 la Cluj Arena, din Cluj-Napoca, si desigur ca vorbim despre un meci demonstrativ intre foste vedete ale echipelor.

Avand in vedere ca un numar foarte mare de romani folosesc serviciile E.ON Romania la ora actuala, e de asteptat ca interesul sa fie destul de mare vis-a-vis de acest eveniment important, asa ca e bine sa va ganditi sa participati, daca sunteti dornici sa castigati una dintre invitatiile duble oferite de catre companie.

E.ON Romania explica mai jos care sunt conditiile de participare la aceasta promotie speciala, activarea primirii facturii electronice prin email, din platforma E.ON MyLine, fiind conditia principala pentru a putea castiga o invitatie de acest gen, asa ca e bine sa va ganditi sa faceti acest lucru, daca doriti sa primiti una.

𝐂𝐚̂𝐬̦𝐭𝐢𝐠𝐚̆ 𝐮𝐧𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟓 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐮𝐛𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐦𝐞𝐜𝐢𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 – 𝐆𝐚𝐥𝐚𝐭𝐚𝐬𝐚𝐫𝐚𝐲 𝐝𝐞 𝐥𝐚 SportsFestival! Activează factura electronică din contul tău E.ON Myline până pe 25 mai și poți câștiga prin tragere la sorți o invitație dublă la meciul demonstrativ de vineri, 2 iunie, de pe Cluj Arena. Ne vedem în Cluj!