Austria: Anuntul IMPORTANT pentru Schengen, cu Masurile din Franta care au Impact Major

Austria Anuntul IMPORTANT Schengen Masurile Franta Impact Major

Austria este una dintre tarile din Europa care genereaza mari batai de cap Romaniei la ora actuala, iar asta din cauza faptului ca guvernul de la Viena refuza sa accepte aderarea tarii naostre in Spatiul Schengen, dar noi inofmatii cu privire la vizele acordate de catre alte state din UE, pun Franta intr-o lumina mult mai proasta, la ora actuala.

Austria se plange ca primeste multe cereri de azil din partea imigrantilor, multi ilegali, insa Franta a avut cel mai mare numar de vize Schengen refuzate in ultimul an de zile, 27.681 la numar, adica un sfert din numarul total de cereri de azil primite de catre guvernul lui Karl Nehammer, semn ca autoritatile de la Paris au probleme mai mari decat cele de la Viena.

Austria s-a plans de foarte multe probleme generate de catre migrantii ilegali care ajung in Europa in mod constant, insa Franta, Spania, dar si alte tari din Uniunea Europeana, au probleme foarte serioase din cauza migratiei in ultimii ani, iar cu toate acestea, inca exista rezerve din partea multora in ceea ce priveste reformarea masiva a sistemului de azil din UE.

“Franța a avut, de asemenea, cel mai mare număr de respingeri de viză în 2022. În 2022, Franța a înregistrat 27.681 de respingeri de viză, adică 20,12%, urmată de Spania cu 14.852 de respingeri de viză în 2022, care a reprezentat 18,5%.

Rata de respingere în Elveția a fost de până la 13,2 la sută, cu toate acestea, țara a înregistrat un volum mare de cereri și s-a ridicat la un total de 13.984 de vize refuzate. Germania a înregistrat cea mai scăzută rată de respingere a vizelor în 2022, care este de 11,33%, cu 8.615 de vize respinse.”