E.ON: Planul Oficial cu Deciziile IMPORTANTE Anuntate MILIOANELOR de Romani!

EON Planul Oficial Deciziile IMPORTANTE Anuntate MILIOANELOR Romani

E.ON a anuntat oficial, prin vocea directorului sau general Claudia Griech, despre planul oficial extrem de important, care va aduce o serie de schimbari in Romania pentru milioanele de clienti din toata tara, iar asta deoarece pana in 2024 compania de energie vrea sa instaleze inca 60 de puncte de incarcare rapida de 150 kWh.

E.ON spune ca aceste puncte de incarcare rapida de 150 kWh vor fi utile pentru masinile electrice care au baterii de capacitate mare, iar asta pentru ca multumita lor, masinile se vor putea incarca mult mai rapid decat in cazul unui incarcator de putere mai slaba, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru romani.

Conform celor de la E.ON Romania, Baia Mare, Suceava, Targu Mures, iasi, Brasov, Bucuresti, sau Constanta, vor fi zone in care, si intre care, vor fi instalate zeci de puncte de incarcare ultrarapida pentru masinile electrice, sau hibrid, astfel incat romanii sa se poata bucura de incarcarea foarte rapida a masinilor lor.

E.ON Romania spune ca exista 3.000 de puncte de incarcare publice in Romania, iar peste 800 dintre ele apartin companiei si Renovatio, deci aproape o treime, insa grupul vrea sa investeasca inca 20 de milioane de LEI in anii urmatori pentru a extinde reteaua si mai mult, acoperind suprafete mai mari.

Până în 2024, E.ON va instala încă 60 de puncte de încărcare ultrarapidă de 150 kWh, pentru mașinile electrice, care au un timp de încărcare între 20 și 40 de minute. Cam cât durează o pauză de cafea în drumul spre orice destinație de concediu pe care alegeți să o vizitați vara aceasta în România. Din Baia Mare, Suceava, Târgu Mureș, Iași, Brașov și București până la mare găsiți câteva zeci de puncte de încărcare la care vă puteți opri dacă alegeți să călătoriți cu mașinile electrice sau hibrid.

Din cele aproximativ 3.000 de puncte de încărcare publice din România, peste 800 aparțin E.ON și Renovatio. Și nu ne oprim aici! În următorii trei ani, E.ON are în plan investiții de peste 20 de milioane de lei în rețeaua de stații publice, atât din fonduri proprii, cât și din fonduri europene.