WhatsApp: ATENTIE! Schimbare URIASA Lansata pentru iPhone si Android

WhatsApp ATENTIE Schimbare URIASA Lansata iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe miliardele de oameni cu telefoane Android si iPhone despre una dintre cele mai importante schimbari pe care le-a facut in 2023, si asta pentru ca permite protejarea conversatiilor cu parole.

WhatsApp a decis sa implementeze aceasta modificare pentru a ne oferi optiunea de a proteja conversatiile de ochii curiosilor, si puteti vedea mai jos, ca toate conversatiile care sunt protejate apar intr-o sectiune speciala a meniului de conversatii, accesul in aceasta fiind facut doar cu PIN, sau securitate biometrica.

Decizia celor de la WhatsApp Messenger de a implementa o schimbare de acest gen in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android nu ar trebui sa fie vreo surpriza pentru cineva, iar asta pentru ca ea este in lucru de foarte multa vreme, iar abia acum se dovedeste a fi 100% pregatita pentru a fi lansata oficial.

WhatsApp Messenger ne arata in animatia de mai jos cat de simplu pot fi blocate conversatiile noastre, iar totul va fi disponibil in telefoanele iPhone si Android undeva in cursul saptamanilor si lunilor urmatoare, activarea functionalitatii avand nevoie de timp pentru propagare in telefoanele tuturor oamenilor.

Noua funcție de confidențialitate tocmai a fost eliminată. Cu Chat Lock, acum vă puteți păstra cele mai private și personale conversații sub cheie cu o parolă. Păstrați discuțiile cu surprize protejate prin parolă. Dacă trebuie să-ți partajezi telefonul… nu-ți face griji.