FAN Courier: Anunturile IMPORTANTE pentru Romania, ce Transmite Compania

FAN Courier Anunturile IMPORTANTE pentru Romania ce Transmite Compania

FAN Courier a transmis o serie de anunturi foarte importante pentru Romania, iar asta pentru ca in atentia oamenilor sunt aduse in momentul de fata unele dintre cele mai bune solutii pentru ridicarea rapida a coletelor, mai exact fanbox-urile existente in toata tara.

FAN Courier vorbeste mai jos si despre faptul ca a deschis si prima receptie la Chisinau saptamana aceasta, compania incepandu-si activitatea inclusiv in tara noastra vecina, si asta simplifica transportul de colete catre Republica Moldova.

Știm cum se simte nerăbdarea de a primi pachetul cât mai repede, așa că nu facem nicio pauză. Din clipa în care îl primim, coletul tău e non-stop în mișcare, în mașină, pe bandă sau în mâinile curierului. Gata! A ajuns în FANbox, iar tu îl poți ridica oricând, pentru că e disponibil 24/7!

Cel mai prietenos serviciu de ridicare sau predare așteaptă să-l cunoști mai bine. Am deschis oficial prima recepție din Chișinău! Vă așteptăm pe pagina FAN Courier Moldova să aflați mai multe informații despre activitatea noastră de peste Prut.