E.ON: Anuntul Oficial pentru Clienti, ce NU Stiau foarte Multi Romani

EON Anuntul Oficial Clienti NU Stiau Multi Romani

E.ON, grup de energie care furnizeaza servicii de gaze naturale si energie electrica pentru milioane de romani din toata tara, a decis sa-i anunte pe romani in legatura cu ceea ce le este oferit ca un beneficiu foarte important despre care ei ar trebui sa stie, cand vine vorba despre plata facturilor pentru servicii.

E.ON vorbeste mai jos despre sistemul Direct Debit, care ne permite sa platim in mod automat facturile pentru serviciile de energie electrica si gaze naturale, bancile din Romania avand de foarte multa vreme sisteme de acest gen disponibile pentru oricare dintre oamenii care sunt interesati de ele in tara.

Puteti vedea mai jos cat de usor poate fi facuta o plata automata pentru orice facturi emise de catre E.ON Romania pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca sistemul este gandit intr-un asemenea mod incat clientii sa aiba mai putine batai de cap cand vine vorba despre achitarea datoriilor fata de companie.

E.ON Romania ofera aceste informatii de foarte multa vreme, din moment ce sistemele de acest gen sunt disponibile de foarte mult timp in Romania, astfel ca e bine sa va uitati cu mare atentie la informatii, pentru ca in mod sigur va veti putea bucura de mai putine batai de cap cu plata facturilor emise pentru voi.

Direct Debit înseamnă debitarea automată a contului tău bancar cu contravaloarea facturilor de utilități sau servicii, mai exact modalitatea de plată prin care banca la care ai cont îți plătește facturile automat, în baza unor condiții stabilite de tine.

Tu decizi cât timp împuternicești banca să achite facturile E.ON emise pe numele tău și care este suma care poate fi debitată din contul tău lunar: poți defini o sumă fixă sau variabilă (cu sau fără plafon maxim). Ești sigur că achiți toate facturile la timp, fără întârzieri – plata facturii este făcută automat, de către bancă, la scadența facturii.