Orange: 6 Luni GRATUIT pentru Clientii Romani, Cine Poate sa Profite

Orange 6 Luni GRATUIT Clientii Romani Cine Poate Profite

Orange, de departe cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania la ora actuala, isi anunta clientii, dar si pe restul romanilor din toata tara, in legatura cu ceea ce ofera gratuit chiar acum, pentru oricine este dornic sa profite de alegerea companiei, una extrem de interesanta, dar foarte benefica.

Orange explica in mesajul de mai jos ca impreuna cu pachetele Orange Love, le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia si de 6 luni de acces gratuit la HBO si HBO Max, grupul de telecomunicatii avand aici o oferta pe care am mai vazut-o intrecut, dar care este una ce nu ar trebui sa fie ratata acum.

Dupa cum puteti vedea mai jos, pentru a beneficia de 6 luni de gratuitate pentru HBO si HBO Max, este necesar sa activam un abonament Orange Love Premium de la Orange Romania, si asa vom avea acces la tot continutul de filme si seriale pe care binecunoscuta platforma de streaming video la cerere o ofera in acest moment.

Orange Romania nu este singurul grup de telecomunicatii care are promotii de acest gen disponibile pentru clientii din toata tara, iar asta vine ca o veste excelenta chiar daca va bucurati de serviciile oferite de catre vreo alta companie, pentru ca in final beneficiem de 6 luni de acces gratuit la o platforma foarte populara.

Activează un pachet #OrangeLove cu abonament de televiziune Premium și ai HBO & HBO Max 6 luni cadou. Nu rata, începând de astăzi, Spy/Master, primul serial românesc nominalizat la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, plus multe alte filme și seriale de top. Dacă ai deja HBO Max inclus în oferta ta, dar nu ți-ai creat contul, află aici cum o poți face.