WhatsApp: Anuntul Oficial care Arata Viitorul Aplicatiei pentru Miliarde de Oameni

WhatsApp Anuntul Oficial Arata Viitorul Aplicatiei Miliarde Oameni

WhatsApp este intr-o continua schimbare, cea mai mare platforma de mesagerie pentru iPhone si Android, din intreaga lume, anuntand in mod oficial ceea ce se intampla pentru viitorul sau, iara sta pentru ca incepand de acum sistemul de plati direct din aplicatie, a fost lansat inclusiv pentru Singapore.

WhatsApp le permite utilizatorilor din Singapore sa plateasca pentru diverse tipuri de servicii direct din cadrul conversatiilor pe care le poarta cu diverse afaceri de la care cumpara acele servicii, sistemul fiind deja oferit in India de foarte multa vreme, iar acum se continua expansiunea catre piata din Singapore.

Puteti vedea in scurtul clip video de mai jos cum a gandit WhatsApp Messenger sistemul, si totul este la fel de simplu ca si cum am discuta cu o persoana, doar ca ni se prezinta o interfata pentru a plati rapid, insa desigur ca bancile trebuie sa intre in parteneriate cu Meta pentru a se facilita aceste plati.

WhatsApp Messenger a testat acest sistem in India timp de foarte multi ani de zile, inainte de a il lansa in Singapore, iar conform informatiilor existente, este de asteptat ca si in alte tari sa vedem integrari similare in cursul urmatoarelor luni, sau a urmatorilor ani, insa totul se va intampla treptat, deci trebuie sa avem rabdare.

Utilizatorii WhatsApp Singapore pot plăti acum companiile locale pentru bunuri și servicii fără probleme și în siguranță chiar în cadrul unui chat WhatsApp. Pregătește-te să transformi modul în care iei și faci comenzi. Plătiți chiar acolo unde are loc conversația.