DIGI Romania: Masura de ULTIMA ORA care e IMPUSA pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania Masura ULTIMA ORA IMPUSA MILIOANE Clienti

DIGI Romania, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti in Romania, a impus in mod oficial o masura extrem de importanta, care devine obligatorie pentru toti clientii din start, iar asta pentru ca logarea in conturile din website-ul companiei se face acum cu un sistem de autentificare in 2 pasi.

DIGI Romania ii obliga pe clientii din Romania ca la logarea in website, sa primeasca un cod de autentificare pe numarul de telefon principal asociat contului, masura fiind una de siguranta, iar asta pentru ca multumita ei furtul contului devine extrem de dificil, deci masura este impusa in beneficiul clientilor.

Decizia pe care DIGI a luat-o, nu a fost comunicata in avans clientilor, astfel ca vorbim doar despre ceva care este impus clientilor, si trebuie sa fie respectat, fara vreo posibilitate de alegere, astfel ca trebuie sa fiti constienti inclusiv de acest lucru, pentru ca la logare va veti “lovi” de acest nou sistem al companiei.

DIGI explica mai jos ceea ce se intampla cu acest nou sistem, in final, astfel ca situatia in sine ar trebui sa fie una destul de simpla si clientii ar trebui sa beneficieze de mai multa siguranta pentru logarea in conturile din cadrul platformei pe care o folosesc pentru administrarea serviciilor oferite de catre companie.

Logare in contul tau! Pentru siguranta contului DIGI am introdus un pas suplimentar la fiecacare logare. Tu alegi numarul de telefon, iar noi iti trimitem un cod prin SMS. Contacteaza un operator in cazul in care intampini probleme la logare. Codul expira in 120 de secunde.