LIDL Romania: Decizia SPECIALA cu Noi SCHIMBARI pentru Magazinele Romanesti

LIDL Romania Decizia SPECIALA Noi SCHIMBARI Magazinele Romanesti

LIDL Romania a luat o decizie speciala pentru clientii din toata Romania, si a anuntat-o in mod oficial, impreuna cu schimbari care vor ajunge in magazinele din toata tara, iar asta pentru ca incepand de astazi putem sa cumparam produse din Republica Moldova, pentru o perioada limitata de timp, daca dorim.

LIDL Romania are aceste produse din Republica Moldova disponibile ca parte a noului catalog de oferte pe care ni-l pune la dispozitie, iar daca intrati in website-ul companiei veti vedea o gama variata de “bunatati de peste Prut”, asa cum le numeste compania, care sunt disponibile chiar acum din orice magazine romanesti.

LIDL Romania a facut o selectie speciala de produse din Republica Moldova pe care le vinde in Romania, si puteti vedea ca unele dintre ele sunt noi, astfel ca ne putem bucura de mai multa varietate, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna pentru romanii care cumpara constant produsele vandute de companie.

Separat de produsele din Republica Moldova, cei de la LIDL au deasemenea la vanzare o gama extrem de variata de alte produse foarte interesante, pe care nu ar trebui sa le trecem in vreun fel cu vederea, iar asta pentru ca multe dintre ele sunt deasemenea disponibile doar pentru o perioada limitata de timp in tara.

LIDL are noul catalog de oferte disponibil la ora actuala pe website, astfel incat oricine poate sa intre si sa vada care sunt ofertele speciale de care ne vom putea bucura doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, si merita sa fiti atenti la promotii, pentru ca ele vor disparea rapid, si nu vor fi oferite iar prea curand.

LIDL Romania Decizia SPECIALA Noi SCHIMBARI Magazinele Romanesti republica moldova