ENEL: Ce Informare IMPORTANTA Transmite Oficial pentru Toti Clientii Romani

ENEL Informare IMPORTANTA Transmite Oficial Toti Clientii Romani

ENEL le transmite tuturor clientilor sia din intreaga tara o informare extrem de importanta prin care le aduce in atentie clientilor o serie de informatii oficiale despre care multi nu stiu, si asta pentru ca detaliaza cum apar intreruperile privind furnizarea energiei pentru clientii finali, ceva ce e bine sas tie oricine acum.

ENEL explica mai jos de ce apar intreruperi ale furnizarii de energie, iar asta pentru ca exista situatii multiple din cauza carora e foarte posibil sa nu mai primim energia electrica de care avem nevoie, iar asta desigur ca poate provoca si probleme in ceea ce priveste echipamentele pe care le avem in case.

Din pacate, cei de la ENEL Romania nu au cum sa-si anunte toti clientii in legatura cu problemele de acest gen, daca ele nu sunt planificate, astfel ca in cazul celor neplanificate, uneori se publica pe website-ul companiei informatii cu privire la ceea ce se intampla, si cand am putea astepta ca situatia sa revina la normal.

ENEL Romania stie foarte bine cat de important este pentru romani sa fie in mod constant informati in legatura cu ceea ce se intampla din punct de vedere al intreruperii furnizarii de energie in Romania, iar pe website-ul companiei puteti gasi informatii mai multe cu privire la ceea ce ar trebui sa stim chiar in acest moment.

Întreruperile în furnizarea de electricitate pot fi planificate sau neplanificate. Întreruperile neplanificate sunt cauzate în special de vechimea rețelei de distribuție, dar și de furturile de energie, suprasolicitarea rețelei și intervențiile neautorizate în rețea. De asemenea, condițiile nefavorabile de vreme pot afecta serviciul de distribuție.

Întreruperile planificate sunt acele sistări în furnizarea de energie electrică datorate lucrărilor de modernizare pe care operatorul de rețea le desfășoară în zonele în care operează. Pentru a semnala probleme legate de întreruperi neplanificate sau deranjamente în alimentarea cu energie electrică, te rugăm să contactezi serviciul call center.