Survivor: Semifinala de Astazi si Anuntul de ULTIMA ORA al PRO TV Inainte de Finala

Survivor Semifinala Astazi Anuntul ULTIMA ORA PRO TV Inainte Finala

Survivor, reality show-ul care a cucerit Romania si este foarte aproape de final, intra astazi in penultima zi de competitie, iar asta pentru ca semifinala competitiei se desfasoara peste doar cateva ore, iar PRO TV a anutnat aseara care a fost concurentul care a fost eliminat, Dan Ursa parasind competitia, dupa cum ptueti vedea si mai jos.

Survivor continua astazi cu o noua provocare la care participa concurentii emisiunii de la PRO TV, iar in urma ei inca unul va pleca acasa, pentru ca in finala de maine sa ramana doar 3 concurenti, iar unul dintre ei va fi ales drept castigator, urmand a primi premiul in valoare de 100.000 de euro, dar si titlul de supravietuitor.

Cei de la PRO TV au decis sa le ofere concurentilor de la Survivor Romania si posibilitatea de a vorbi cu persoanele iubite de acasa, pentru ca ii ajuta sa fie mai competitivi in aceasta ultima faza a competitiei, iar asta pentru ca orice fel de sustinere ii poate ajuta sa castige ultimele provocari si imunitatea de care au nevoie.

Survivor Romania se va incheia maine in cadrul unei emisiuni live, finala, si vorbim despre o competitie care s-a dovedit a fi extrem de atractiva pentru un numar foarte mare de persoane in ultimele luni de zile, astfel ca editia urmatoare ar trebui sa fie si mai interesanta, desigur si cu o serie de concurenti noi.

Apelul video cu un prieten drag îți poate încărca bateriile. În Arena Vodafone EasyTech, încă o dată tehnologia i-a conectat pe concurenți cu tribul de acasă. Zilele se scurg ușor, ușor din calendar și ne apropiem de Finala Survivor!! AMR o zi până aflăm cine va fi câștigătorul Survivor România 2023.