Volodimir Zelenski a Vizitat Regiunea Donetk, ce a Discutat cu Soldatii Ucrainei

Volodimir Zelenski a vizitat astazi regiunea Donetk, unde a discutat cu soldatii ucrainieni care apara Ucraina de atacurile constante ale armatei ruse, iar asta pentru ca bataliile duse acolo au un impact serios asupra capacitatii de lupta a ucrainienilor.

“Astăzi am fost în regiunea Donețk, la pozițiile noastre de primă linie lângă Vuhledar și Maryinka. Am avut onoarea să-i felicit pe marinarii noștri pentru sărbătoarea lor profesională, Ziua Marinelor Ucraineni.

Astăzi, exact în prima linie, a fost corect să anunțăm crearea unui Corp de Marină în Ucraina. Noi brigăzi marine vor fi adăugate la unitățile noastre existente și le vom furniza arme și echipamente moderne.

De fapt, această călătorie în prima linie a fost componenta finală după numeroase întâlniri și negocieri cu partenerii care au avut loc în aceste zile și în săptămânile precedente.

Toată lumea ar trebui să înțeleagă acest lucru: sarcina cheie a țării noastre și scopul practic al oricărei comunicări internaționale a noastră este de a întări Ucraina, de a ne consolida apărarea, de a crește capacitățile războinicilor noștri și ale țării noastre în ansamblu. Fiecare vizită străină și aproape fiecare negociere permite Ucrainei să devină mai puternică.

Mulțumesc tuturor celor care dau putere Ucrainei! Puterea statului nostru acum, puterea apărării noastre acum, este baza forței ordinii internaționale bazate pe reguli. Vom câștiga împreună! Glorie Ucrainei!

O zi speciala. Special pentru toți cetățenii Ucrainei. Ziua curajului deosebit, a stabilității și a forței pușcașilor marini din Ucraina.

Astăzi am onoarea să anunț că a fost luată o decizie de creștere semnificativă a potențialului Corpului Marin Ucrainean – de a crea un Corp Marin. Statul va face totul pentru dezvoltarea unui tip important, puternic de trupe. Să ne echipăm infanteriei cu arme și echipamente moderne și să creăm noi brigăzi marine ale Ucrainei.

Mulțumim fiecărui soldat pentru că ați apropiat cea mai importantă pagină a statului nostru. Aceasta este pagina unei victorii ucrainene drepte. Felicitari tuturor marinarilor din Ucraina!”