BCR Romania: Importante SCHIMBARI Formale Anuntate Tuturor Clientilor

BCR Romania Importante SCHIMBARI Formale Anuntate Tuturor Clientilor

BCR Romania a hotarat sa ii anunte in mod formal pe clientii din toata Romania in legatura cu o serie de schimbari foarte importante, iar asta pentru ce incepand de acum toti cei care folosesc aplicatia George, se pot bucura de un nou serviciu numit George ID, acesta aducand o serie de beneficii de mult asteptate.

BCR Romania explica mai jos ca prima functionalitate importanta oferita are legatura cu tranzactiile, iar asta pentru ca ele pot fi confirmate direct din aplicatia George pentru iPhone si Android, la fel ca si logarile in cadrul platformei de internet banking din alte tipuri de dispozitive, totul devenind mai simplu.

Separat de asta, logarea in aplicatia George a celor de la BCR se poate face folosind George ID, fara utilizarea altor aplicatii pentru iPhone si Android, ceea ce simplifica lucrurile, iar asta pentru ca putem folosi inclusiv scanarea amprenteu, Face ID, sau un sistem de recunoastere faciala, pentru acest proces.

BCR explica in cadrul website-ului sau tot ceea ce trebuie sa stim in legatura cu schimbarile facute pentru aplicatia George, dedicata iPhone si Android, ea fiind disponibila pentru descarcare gratuita prin intermediul App Store si Google Play Store, si ar trebui sa o descarcati exclusiv de acolo, daca sunteti dornici sa o folositi.

Vești bune de la George. Cu noua funcționalitate, George ID, toate plățile și logările pot fi confirmate direct din George app, mai simplu și mai rapid. De acum, te loghezi în aplicație, prin autentificare George ID, fără să mai descarci alte aplicații. Te autentifici simplu, prin amprentă/Face ID sau PIN, direct din George app.