ENGIE: Decizia de ULTIMA ORA cu Impact MAJOR pentru Clientii Romani

ENGIE Decizia ULTIMA ORA Impact MAJOR Clientii Romani

ENGIE a anuntat in mod oficial o decizie de ultima ora, cu imact major pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca de la sediul companiei din Bucuresti a venit un anunt oficial cu privire la schimbarea CEO-ului care va conduce grupul din tara noastra incepand cu data de 1 iunie a anului 2023.

ENGIE explica faptul ca actualul CEO, Eric Stab, urmeaza sa isi incheie activitatea ca lider al companiei din Romania pe data de 1 iunie, iar in locul sau a fost deja numit Nicolas Richard, el urmand a continua planurile realizate deja de catre companie, pentru extinderea bazei de clienti pe care o are in tara acum.

Conform anuntului facut de catre ENGIE Romania, Nicolas Richard va deveni CEO, dupa ce pana acum a ocupat functia de Director General Adjunct al companiei, in timp ce Eric Stab urmeaza sa ramana Presedinte al Consiliului de Administratie al companiei, si va supraveghea in continuare ceea ce se intampla.

ENGIE Romania a reusit in ultimii ani sa isi creasca numarul de clienti care beneficiaza de serviciile sale in toata Romania, si va continua sa mearga pe aceeasi directie inclusiv sub noua conducere, ceva ce este perfect normal, mai ales daca ne gandim la faptul ca are mai putini clienti decat cei de la ENEL, sau E.ON.

ENGIE Romania anunță că, după 13 ani de activitate în România, Eric Stab își va încheia, începând cu 1 iunie, mandatul ca CEO al ENGIE Romania, și va continua cariera profesională în cadrul grupului ENGIE, în calitate de CEO al ENGIE Germania.

Totodată, Eric Stab își va păstra funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al ENGIE Romania și va superviza, în continuare, activitățile de Rețele și Infrastructură ale Grupului ENGIE în Europa. Începând cu 1 iunie 2023, Grupul ENGIE îl numește pe Nicolas Richard, în prezent Director General Adjunct ENGIE Romania și CEO ENGIE Servicii și ENGIE Building Solutions, în funcția de CEO al ENGIE Romania.