DIGI Romania: Surpriza pentru Clienti, ce le da GRATUIT Romanilor Compania

DIGI Romania Surpriza Clienti ce da GRATUIT Romanilor Compania

DIGI Romania ii anunta in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le ofera gratuit chiar incepand de acum, iar asta pentru ca oricine este dornic sa vada in format 4K meciurile de tenis de la Roland Garros, poate sa o faca multumita extraoptiunii 4K, pe care o ofera compania, dar si a Eurosport 4K.

DIGI Romania este compania care are cel mai mare numar de clienti pentru serviciile de televiziune din tara noastra, iar pentru cei care au un abonament la acest serviciu, ofera si extraoptiunea 4K, prin care romanii pot sa vada posturi de televiziune care emit in format 4K, iar acum ea e oferita gratuit o luna.

Conform celor de la DIGI, daca activam acum extraoptiunea 4K, vom primi o luna de gratuitate pentru a vedea meciurile de la Roland Garros, dar in acelasi timp vom avea si ocazia de a castiga 2 invitatii duble la semifinalele competitiei de la Paris, totul fiind oferit doar pentru o perioada foarte limitata de timp.

DIGI le cere clientilor sa tina activa aceasta extraoptiune timp de 2 ani de zile dupa activare, pentru a beneficia de luna de gratuitate, asa ca e bine sa aveti in minte acest lucru, deoarece vorbim despre o obligatie in baza careia se ofera acest beneficiu, iar fara ea nu vom putea beneficia de absolut nimic, din pacate.

Cu DIGI și Eurosport 4K mergi la Paris să vezi semifinalele Roland-Garros. Activează-ți extraopțiunea 4K cu prima lună gratuită și intră în tombola pentru 2 invitații duble la turneu. Transport și cazare incluse. Dacă ți-ai activat extraopțiunea 4K înscrie-te în concurs pentru 2 invitații duble la Roland-Garros și poți vedea semifinalele din tribune, la Paris.