CEC Bank: AVERTIZAREA Formala care Vizeaza Toti Clientii din Romania

CEC Bank AVERTIZAREA Formala Vizeaza Toti Clientii Romania

CEC Bank le vorbeste tuturor clientilor din toata Romania despre o avertizare extrem de serioas ape care a facut-o astazi, iar asta pentru ca bancale aduce in atentie oamenilor foarte marele pericol al atacurilor de tip phishing, unul pe care prea multa il ignora, desi nu ar trebui sa faca acest lucru, avand in vedere seriozitatea lui.

CEC Bank vorbeste mai jos despre faptul ca numarul atacurilor de tip phishing se intensifica, iar atunci cand cineva ne cere sa ne oferim numarul cardurilor, datele bancare, sau parolele pentru diverse conturi bancare, si nu numai, nu ar trebui sa facem acest lucru, pentru ca putem ramane fara banii pe care-i avem.

Aceasta nu este prima avertizare pe care o face CEC Bank pentru clientii romani din toata tara, iar asta pentru ca de-a lungul timpului a lansat si altele pentru a-i ajuta pe oameni sa isi protejeze mai bine conturile si banii, deci e foarte important sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce ne este spus acum.

CEC Bank are pe website-ul sau o serie de informatii detaliate prin care ne invata cum sa ne protejam impotriva atacurilor de tip phishing, sau cum sa ne dam seama daca suntem tinta vreunuia, un element extrem de important, pentru ca asa ne putem proteja cel mai bine impotriva celor care vor sa ne ia banii.

Probabil mulți dintre voi știu deja aceste lucruri, dar noi le repetăm mai ales pentru cei care le-ar putea afla abia acum. Numărul de card, datele bancare și parolele sunt informații confidențiale care, ajunse pe mâna cui nu trebuie, pot duce la furtul banilor și/sau al identității.