ENEL: Despre ce ii Notifica Oficial pe Clienti, IMPORTANT Anunt al Companiei

ENEL Despre ce Notifica Oficial Clienti IMPORTANT Anunt Companiei

ENEL, compania din Romania cu peste 3 milioane de clienti carora le furnizeaza servicii de gaze naturale si energie electrica in fiecare, luna, a hotarat sa ii informeze in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca pot primi mai usor facturile pentru mai multe locatii de consum, daca vor.

ENEL explica mai jos faptul ca activarea facturii electronice prin e-mail, este doar primul pas in ceea ce priveste ceea ce ne anunta, iar asta pentru ca apoi putem sa alegem pentru mai multe locatii sa primim factura lunara pe aceeasi adresa de email, astfel incat sa avem parte de o viata mai usoara in ceea ce priveste plata facturilor.

Conform celor de la ENEL Romania, vizualizarea facturilor poate fi facuta direct din contum MyLine, pe care il putem accesa fie folosind aplicatia dedicata, fie platforma online, care este accesibila din orice fel de browser pentru calculatoare, asa ca alegerea finala este la noi, indiferent ce vrem sa facem.

ENEL Romania are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la ceea ce presupune activarea facturii electronice, sau primirea ei pe o adresa de email, asa ca ramane ca fiecare sa ia decizia de a folosi, sau nu, acest serviciu important, si extrem de util pentru foarte multa lume din tara.

Te numeri clienții clienții noștri rezidențiali sau business și ai mai multe proprietăți? Activează factura electronică prin e-mail și alege să primești toate facturile la o singură adresă de e-mail. Poți să activezi factura prin e-mail direct din aplicația MyEnel sau prin accesarea website-ului.