America Express: Anunturile de ULTIMA ORA, Deciziile Luate de catre ANTENA 1

America Express Anunturile ULTIMA ORA Deciziile Luate ANTENA 1

America Express, unul dintre reality show-urile cele mai populare din Romania, este pe punctul de a avea inceputa o noua editie, iar asta deoarece ANTENA 1 a anuntat in mod oficial ca noii concurenti au plecat deja in locatia in care urmeaza sa aiba loc debutul filmarilor pentru competitia care va fi difuzata din 2024.

America Express va avea filmarile realizate pe Drumul Soarelui, o noua ruta pe care cei de la Antena 1 au ales-o pentru a crea spectacol serios pentru romanii care sunt dornici sa-si vada vedetele preferate duelandu-se pentru premiile care vor fi puse la dispozitie, si exista destule despre care trebuie sa stie multa lume.

Antena 1 a anuntat ca in aceasta editie a America Express vor participa Romică Țociu și Cătălin Țociu, George Tănse și Ionuț Rusu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Ada Galeș și Antoneta Galeș, sau Alexia și Aris Eram.

Dupa cum puteti vedea, America Express are o serie de vedete foarte populare, care se vor duela in noua editie a America Express, astfel ca se anunta o emisiune extrem de interesanta, mai ales ca vorbim despre filmari care vor dura peste o luna, si vom afla multe detalii cu privire la ceea ce se va intampla acolo.

Echipele din America Express au plecat azi dimineață. Primele declarații din aeroport. Ce au luat în bagaje și cum s-au pregătit pentru aventura de pe Drumul Soarelui. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pregătiți să se aventureze în America Express. Ce mesaj au ținut să publice înainte de a pleca.