BANCA Transilvania: Decizia Oficiala foarte IMPORTANTA pentru Romania, ce Trebuie sa Stie Oamenii!

BANCA Transilvania Decizia Oficiala IMPORTANTA Romania ce Trebuie sa Stie Oamenii

BANCA Transilvania face un foarte important anunt oficial care vizeaza Romania, iar asta deoarece institutia financiara dezvaluie decizia sa de deveni unul dintre principalii sponsori ai Campionatului European de Fotbal U21 2023, acesta desfasurandu-se atat in tara noastra, cat si in Georgia, in aceasta editie.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca intre 21 iunie si 8 iulie 2023, Romania va gazdui 15 meciuri ale turneului final, in timp ce Georgia va gazdui celelalte partide, iar institutia financiara va fi unul dintre principalii sponsori care sustin competitia atat de importanta pentru tara noastra, si nu numai.

Romania va face parte din grupa B a Campionatului European de Fotbal 2023 U21, astfel ca vom vedea meciurile pe care le va sustine impotriva Spaniei, Ucrainei, sau Croatiei, fara a lua in calcul sferturile de finala, sau semifinala, ambele etape ale competitiei avand gazduite partide de catre stadioanele din Bucuresti si Cluj-Napoca.

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau mai multe despre aceasta sustinere pe care o ofera pentru Campionatul European de Fotbal U21 2023, organizat de catre UEFA, astfel ca daca vreti sa aflati mai multe despre tot, ar fi bine sa intrati pe website-ul bancii pentru a afla toate informatiile pe care le doriti.

Banca Transilvania este sponsor oficial al UEFA Under 21 Championship 2023, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru iubitorii de fotbal din întreaga lume. Acesta are loc în 21 iunie – 8 iulie 2023, în România și Georgia. Anunțul a fost făcut azi atât de Federația Română de Fotbal, cât și de BT.

România va găzdui 15 meciuri ale turneului final: la București vor fi meciurile Grupei B (România, Spania, Ucraina, Croația, un meci din sferturile competiției și o semifinală), iar la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Grupei D (Franța, Italia, Norvegia, Elveția și un sfert de finală).