ENEL: Mesajul de IMPORTANTA Mare pentru Clienti, ce Transmite Romanilor

ENEL Mesajul IMPORTANTA Mare Clienti Transmite Romanilor

ENEL, grup de energie care are 3 milioane de clienti activi la ora actuala in toata tara, a decis sa-i anunte in mod oficial pe clientii din toata Romania, iar asta pentru ca un mesaj oficial de mare importanta a fost publicat, el incercand sa ii ajute pe romani sa afle cum pot faca economii atunci cand spala rufe.

ENEL explica mai jos faptul ca masina de spalat poate fi folosita intr-un mod mult mai economic, daca o utilizam doar atunci cand este folosita la capacitate maxima, si am setat un program economic de spalare, iar asta pentru ca masinile moderne sunt gandite pentru a spala consumand mai putina energie, sau apa.

Sfatul pe care ENEL Romania il ofera in momentul de fata pentru clientii romani ai grupului de energie este important pentru ca ne ajuta sa ne dam seama ce trucuri putem folosi pentru a face economiile pe care le dorim, economii care ne pot reduce substantial facturile lunare pe care le primim pentru energie.

ENEL Romania stie foarte bine cat de important este pentru oameni sa isi reduca substantial costurile cu facturile lunare la energie, unele dintre valori putand fi mai mici cu chiar multe sute, sau mii, de LEI, anual, dar pentru a indeplini acest lucru, ar trebui sa va uitati cu atentie la recomandarile facute de catre companie in cadrul website-ului sau.

Știai că mașina ta de spălat rufe poate fi smart pe energie? E simplu: o pornești doar când ai umplut-o la capacitate maximă și te asiguri că ai setat un program economic. Astfel, mașina ta de rufe consumă mai puțină energie, iar tu economisești la factura de energie. Te așteptăm pe Electripedia pentru mai multe rețete de eficiență energetică.