ENGIE: Clientii ATENTIONATI Forma despre o IMPORTANTA Masura din Romania

ENGIE Clientii ATENTIONATI Forma IMPORTANTA Masura Romania

ENGIE, unul dintre principalii furnizori de electricitate si gaze naturale de pe teritoriul Romaniei, ii atentioneaza in mod oficial pe clientii din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceea ce se intampla in cazul in care se platesc facturi de energie folosind cardurile de energie, dar in baza unu OUG din 2022.

ENGIE explica mai jos faptul ca daca o regularizare a fost achitata cu un card de energie, in baza OUG 166/2022, atunci suma rezultata din regularizare nu poate fi restituita titularului cardului de energie, iar asta cel mai probabil din cauza legislatiei actuale care exista in Romania, si e important ca toata lumea sa stie acest lucru.

Conform celor de la ENGIE Romania, cardurile de energie pot fi folosite doar pentru plata facturilor la energie, iar sumele de pe acesta pot fi rambursate exclusiv in contul cardului de energie, niciunde altundeva, asa ca e bine sa aveti in vedere aceste aspecte, chiar daca vreti sa recuperati anumite sume de bani.

ENGIE Romania incearca sa ii ajute pe romani sa inteleaga mai bine ceea ce se intampla cu ale lor carduri de energie, si banii care sunt disponibili pe ele, asa ca daca sunteti interesati de mai multe informatii, ar fi bine sa va uitati pe website-ul grupului de energie pentru a vedea ce fel de detalii sunt oferite acolo.

ATENȚIE: În cazul în care regularizarea este realizată pentru facturi care au fost achitate cu cardul de energie conform OUG nr. 166/2022, suma rezultată din regularizare nu poate fi restituită. Cardul de energie poate fi folosit doar pentru plata facturilor de energie, iar sumele de pe acesta pot fi rambursate doar în contul aferent cardului de energie.