ENEL: Anuntul de ULTIMA ORA cu Masurile IMPORTANTE pentru Romania

ENEL Anuntul ULTIMA ORA Masurile IMPORTANTE Romania

ENEL a decis sa dezvaluie in mod oficial pentru toti romanii o serie de importante masuri pe care le-a luat special pentru Romania, grupul de energie cu peste 3 milioane de clienti la nivelul intregii tari, dezvaluind in mod oficial faptul ca a schimbat 60% din flota sa de masini, facand tranzitia la modele electrice si hibride.

ENEL este unul dintre grupurile de energie cu cel mai mare numar de clienti, cu o infrastructura vasta, care acopera toata tara, deci si cu o flota mare de masini, astfel ca tranzitia a 60% din aceasta flota catre masini electrice si hibride reprezinta o decizie cu impact substantial asupra amprentei de carbon a companiei.

Nu toate masinile pe care ENEL Romania le foloseste acum sunt 100% electrice, insa chiar si asa, modelele hibride pot functiona pentru anumite perioade de timp fara a arde carburant, astfel ca genereaza mai putine emisii de carbon, iar ele folosesc reteaua publica de statii de incarcare ENEL X Way pentru incarcare.

ENEL Romania este prima companie de energie din tara noastra care anunta ca a facut o tranzitie de acest gen pentru flota de automobile, insa este de asteptat ca si de la alte companii sa auzim vesti similare, pe masura ce trend-ul achizitiei de masini electrice va deveni mai important, undeva in cursul urmatorilor ani.

Urmează-ți pasiunea pentru frumos și sustenabilitate, alege transportul viitorului! La Enel am schimbat 60% din flota de mașini pe carburant cu vehicule electrice și hibride. Astfel, încurajăm utilizarea mașinilor full electrice și hibride, care pot fi încărcate atât acasă, cât și la sedii și în rețeaua publică Enel X Way. Urmărește toată povestea în video și intră pe Electripedia pentru mai multe sfaturi smart pe energie.