E.ON: IMPORTANTA Masura SPECIALA pentru Clientii din Toata Romania

EON IMPORTANTA Masura SPECIALA Clientii Toata Romania

E.ON, binecunoscutul grup de energie cu un numar foarte mare de clienti care-i folosesc serviciile in intreaga tara la ora actuala, a decis sa-i informeze pe clienti in legatura cu o masura speciala foarte importanta pe care o aplica pentru ei la ora actuala, una care are menirea de a le face vizitele in locatiile sale, mult mai simple.

E.ON a creat un sistem special care permite programarea unei vizite in oricare dintre magazinele sale din Romania, iar asta pentru ca multumita acestui sistem, ne putem asigura de faptul ca atunci cand ajungem intr-o locatie, nu vom avea de asteptat la vreo coada pentru a discuta cu vreun reprezentant al companiei.

Puteti vedea mai jos explicatiile pe care cei de la E.ON Romania le ofera cu privire la ceea ce inseamna sistemul de programare a vizitelor, dar si cum putem sa realizam totul foarte rapid, astfel incat sa nu pierdem foarte mult timp atunci cand avem de rezolvat o problema, sau cand vrem sa semnam un contract noi.

E.ON Romania nu este prima companie de energie care ofera servicii de acest gen pentru clientii din toata tara, si nici nu va fi singura, iar pe website-ul sau puteti sa aflati mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla, si cum puteti actiona rapid pentru a profita de sistem, atat timp cat el este disponibil pentru noi.

Programează-ți vizita în magazinul E.ON și scapă de timpii de așteptare. Folosește serviciul gratuit E.ON eBooking și ești preluat imediat de consultanții noștri. Cum funcționează E.ON eBooking, în 3 paşi simpli ? Selectezi locația și introduci datele tale, ziua și ora vizitei. Salvezi datele și primești pe e-mail codul programării.

Vii în magazin și introduci codul în aparatul de tichete pentru a fi preluat imediat. Te rugăm să ai în vedere faptul că informații cu caracter confidențial în legătură cu un contract, cum ar fi privind facturile emise de E.ON, consum, prețuri de furnizare, nu pot fi oferite decât titularilor din respectivele contracte sau persoanelor împuternicite de către titulari, în acest sens.