LIDL Romania: Clientii Anuntati, da GRATUIT Carduri de Carburant si o Masina

LIDL Romania Clientii Anuntati GRATUIT Carduri Carburant Masina

LIDL Romania a hotarat sa ii anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce ofera gratuit la ora actuala, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre vesti grozave pentru toti cei care sunt dornici sa castige o masina, dar si sute de vouchere oferite gratuit, ele putand fi folosite la cumparaturi.

LIDL Romania a decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga o masina MINI Cabrio, 50 de carduri de carburant de la MOL, in valoare de 500 de LEI fiecare, dar si 10 kituri de plaja, astfel ca avem la dispozitie foarte multe motive sa participam la campania care este in plina derulare acum.

Conform celor de la LIDL, vorbim despre achizitia de inghetata de la Gelatelli, care impreuna cu alte produse in valoare de minim 70 de LEI, ne aduce posibilitatea de a participa la aceasta campanie speciala, iar dupa ce ne inscriem pe website-ul companiei, ajungem sa avem sansa de a castiga oricare dintre premiile oferite.

LIDL explica mai jos toate conditiile de participare, insa mai multe informatii aveti pe website-ul companiei, astfel ca trebuie sa intrati acolo pentru a descoperi informatiile oficiale cu privire la aceasta campanie, dar si pentru a va inscrie in mod oficial inainte ca aceasta promotie sa se incheie in mod oficial.

Premii super cool cu fiecare Gelatelli sau Bon Gelati! În perioada 08.05 – 27.08.2023 poți câștiga premii care desăvârșesc relaxarea cu înghețată! Cumpără de minimum 70 lei și cel puțin o înghețată Gelatelli sau Bon Gelati, înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1718 sau pe website-ul nostru și poți câștiga!