WhatsApp: Complet NEASTEPTATA Schimbare Facuta in SECRET pentru Telefoane

WhatsApp screen sharing Complet NEASTEPTATA Schimbare Facuta SECRET Telefoane

WhatsApp face o complet neasteptata si foarte importanta schimbare pentru telefoanele care folosesc aplicatia, iar asta pentru ca vorbim intr-un final despre oferirea unei extrem de utile functii care ne va permite sa transmitem live imagini cu ceea ce facem in telefoanele, mai exact un sistem de screen sharing, pentru apeluri video.

WhatsApp a decis sa implementeze aceasta functionalitate, deocamdata, doar in cadrul telefoanelor cu sistem de operare Android, unde integrarea ei este mult mai usoara, versiunea beta a aplicatiei avand implementata aceasta noutate, in secret deocamdata, ea fiind descoperita de catre cei care testeaza aplicatia cu noutatile oferite inainte de lansare.

WhatsApp a decis sa implementeze aceasta functionalitate in fix acelasi mod in care vedem si sistemul standard din Android disponibil, adica activarea functionalitatii va inregistra tot ce se intampla pe ecran, exact cum vedem si noi, doar ca se transmite totul live in cadrul unui apel video cu o singura persoana, sau in grup.

Imaginea de mai jos ne arata destul de clar ceea ce se intampla in cadrul acestui sistem, cei de la WhatsApp Messenger avertizandu-ne si ca toata lumea care face parte din apel va putea vedea toate informatiile de pe ecranele telefoanelor, inclusiv parole pentru orice fel de conturi, poze, clipuri video, asa ca trebie sa fim foarte atenti.

WhatsApp Complet NEASTEPTATA Schimbare Facuta SECRET Telefoane screen sharing

Începeți să înregistrați sau să difuzați cu WhatsApp? WhatsApp va avea acces la toate informațiile care sunt vizibile pe ecran sau redate de pe dispozitiv în timpul înregistrării sau al castării. Acestea includ informații precum parole, detalii de plată, fotografii, mesaje și sunet pe care le redați.