Austria: Cererile URGENTE ale UE, Anunt de ULTIMA ORA si Aderarea Romaniei la Schengen

Austria Cererile URGENTE UE Anunt ULTIMA ORA Aderarea Romaniei Schengen

Austria este din nou sustinuta de catre Uniunea Europeana, iar asta pentru ca o serie de cereri urgente venite chiar de la Bruxelles au in centru ceea ce vor liderii europeni sa se intample din punct de vedere al migratiei, presedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, cerand modificari radicale ale sistemului actual din Europa.

Austria cere reformarea totala a sistemului de azil, dar Metsola cere refacerea intregului sistem de migratie din UE, ceea ce ar face aderarea Romaniei al Schengen mult mai simpla, si mai jos puteti vedea ce a declarat ea cu privire la problemele majore cu care se confrunta diverse tari europene, din punct de vedere al migratiei ilegale in ultimii ani.

Austria are parte de o sustinere la un nivel foarte ridicat la ora actuala, chiar din inima Uniunii Europene, si asta chiar daca aderarea Romaniei la Schengen este deasemenea sustinuta de catre Bruxelles, insa ramane de vazut in ce masura dorintele tuturor statelor UE vor putea fi indeplinite, si cat timp va dura pana cand se va intampla asta.

“Actualul sistem de migrație al UE nu funcționează. Sistemul nu funcționează și nu a funcționat de mulți ani. Țările mediteraneene, cum ar fi Italia și Malta, care cer de multă vreme mai multă solidaritate UE și împărțirea sarcinilor, se simt adesea singure.

Țările din nordul UE, cum ar fi Austria și Țările de Jos, au precizat, de asemenea, că nu vor primi noi solicitanți de azil. Pentru prima dată, planul oferă soluția persoanelor din țări terțe care caută un loc de muncă fără a fi nevoie să traverseze deșerturile și să se îmbarce în călătorii periculoase pe mare, care de multe ori se termină cu moartea.”