E.ON: Mesajul IMPORTANT pentru Clientii Romani, ce Recomandare Face

EON Mesajul IMPORTANT Clientii Romani Recomandare Face

E.ON transmite un mesaj foarte important pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in atentia oamenilor aduce o recomandare despre care ar trebui sa stie, ea vizand modalitatea in care putem spala rufele fara sa consumam foarte multa energie electrica si apa, o problema cu care se confrunta multa lume.

E.ON spune mai jos ca spalarea rufelor, fara a folosi un program de prespalare, va duce la un consum redus de energie, dar si de apa, ceea ce desigur ca ne va aduce inclusiv facturi mai mici pentru serviciile de care beneficiem, iar aceasta este o recomandare despre care multi romani ar trebui sa stie.

Recomandarea pe care cei de la E.ON Romania o fac, se aplica pentru oricare dintre romanii care folosesc masini de spalat rufe, indiferent de la ce companie de energie primsc serviciile de energie electrica, sau gaze naturale, astfel ca ea ar trebui sa fie avuta in vedere de toata lumea, indiferent de unde primeste serviciile.

E.ON Romania are pe website-ul sau o sectiune dedicata cu recomandari pentru reducerea consumului de energie electrica si gaze naturale, ea fiind extrem de utila pentru toti oamenii care vor sa aiba facturi cat mai mici, insa desigur ca trebuie sa si punem in aplicare recomandarile, asa cum ne sunt prezentate.

Nici factura nu e mare, când speli fără prespălare. Pastreaza un regim normal de spalare pentru hainele tale. Idei smart, economii de impact.