ENEL: Decizia de ULTIMA ORA de care sunt AVERTIZATI Clientii din Romania

ENEL Decizia ULTIMA ORA sunt AVERTIZATI Clientii Romania

ENEL a dezvaluit o decizie oficiala de ultima ora, in legatura cu care sunt avertizati milioanele de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre una importanta, si asta deoarece in cursul a doua zile din urmatoarea saptamana, magazinele sale din toata tara vor fi inchise, astfel ca nu vom putea ajunge in ele.

ENEL spune ca in zilele de 1 iunie, Ziua Copilului, si 5 iunie, Rusaliile, toate magazinele din tara noastra vor fi inchise, astfel ca nu vom putea ajunge in vreunul dintre ele pentru a rezolva orice fel de probleme cu care ne-am confrunta, ceea ce este o situatie extrem de serioasa, asa ca e bine sa stiti ce se intampla.

Conform celor de la ENEL Romania, este recomandata cu tarie verificarea programului de lucru pentru orice locatie din tara, inainte de a ajunge in oricare dintre ele, indiferent despre ziua de care vorbim, astfel incat sa fim 100% siguri ca nu mergem fara rost intr-o locatie care este inchisa cand vrem sa ajungem la ea.

ENEL Romania nu este singura companie care ia decizii de acest gen la ora actuala pentru clientii sai din toata Romania, si asta in conditiile in care vorbim despre cel mai mare grup de energie de la care romanii primesc servicii de energie electrica si gaze naturale, astfel ca e bine sa stim tot timpul ce se intampla.

Joi, 1 Iunie, de Ziua Copilului, și luni, 5 iunie, de Rusalii, magazinele noastre din toată țara vor fi închise. Dacă plănuiești să ne faci o vizită, te așteptăm cu drag în celelalte zile. Înainte să vii, îți recomandăm să verifici programul magazinelor. Nu uita că multe operațiuni, precum plata facturii, transmiterea indexului ori verificarea soldului, pot fi făcute și online, fără să fie nevoie să te deplasezi în magazine. Mai multe detalii despre programul magazinelor în această perioadă găsești mai jos.