LIDL Romania: GRATUIT pentru Romani, ce Anunt IMPORTANT a Publicat

LIDL Romania GRATUIT Romani Anunt IMPORTANT Publicat

LIDL Romania a decis sa publice un anunt foarte important pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca in imediata atentie a tuturor oamenilor aduce tot ceea ce ofera gratuit acum, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o serie de premii speciale pentru 1 iunie, care vin de la companie acum.

LIDL Romania a decis sa le ofere oamenilor o serie de jucarii pentru copii, avand in vedere ca 1 iunie este, totusi, Ziua Copilului, insa mai mult decat atat, ofera inclusiv vouchere de cumparaturi in valoare de 150 de LEI fiecare, acestea putand fi folosite pentru orice fel de achizitii din magazinele din toata tara.

DUpa cum puteti vedea si mai jos, cei de la LIDL au publicat inclusiv informatii cu privire la modalitatea de inscriere in cadrul promotiei care este in plina desfasurare la ora actuala, iar asta pentru ca exista o serie de conditii care trebuie sa fie indeplinite pentru a avea sansa de a castiga premiile oferite.

LIDL explica foarte clar care sunt conditiile in baza carora putem sa castigam tot ceea ce ofera gratuit, si e foarte important sa va uitati cu atentie la toate aceste conditii, pentru ca in situatia in care nu le indepliniti pe toate, nu veti primi niciunul dintre premiile care sunt oferite, pentru o perioada limitata de timp.

CONCURS! Sărbătorește 1 iunie cu un super concurs! Participă și poți câștiga unul dintre premiile din imagine, prin tragere la sorți. Ce trebuie să faci: 1. Lasă-ne în comentarii răspunsul tău la întrebarea „Ce produse Lidl sunt nelipsite de la petrecerea de 1 iunie ?”. 2. Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! 3. Completează datele de contact în formularul de pe website.

Important! Pentru a intra în concurs trebuie să îndeplinești cele trei condiții: să lași comentariu/comentarii la această postare cu răspunsul la întrebare; comentariul/comentariile să fie postat/e în perioada 29.05.2023 (ora 12:00) – 04.06.2023 (ora 23:59); să completezi formularul de contact până pe 04.06.2023 (ora 23:59). Regulamentul e disponibil pe website. Mult succes tuturor!