WhatsApp: 2 Schimbari MAJORE in iPhone si Android Lansate Oficial

WhatsApp 2 Schimbari MAJORE iPhone Android Lansate Oficial

WhatsApp a hotarat in mod oficail sa ii anunte pe romanii din intreaga tara in legatura cu 2 schimbari oficiale, foarte importante, pe care le-a facut pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, iar asta pentru ca ele vin sa imbunatateasca major experienta de care avem parte in utilizarea zilnica a platformei.

WhatsApp a anuntat oficial faptul ca acum putem sa editam mesajele trimise catre alte persoane, chiar si dupa 15 minute din momentul in care au fost trimise, aceasta functionalitate lipsind cu desavarsire din iPhone si Android, desi alte platforme o au, insa acum lucrurile au fost aduse la normal de catre compania americana.

Mai mult decat atat, cei de la WhatsApp Messenger au confirma si lansarea unei alte functii speciale care ne permite sa redirectionam mesaje cu poze, clipuri video, si nu numai, astfel ca putem sa transmitem oriceea ce dorim sa stie persoanele catre care directionam respectivele mesaje, primite de la alte persoane.

WhatsApp Messenger a lansat deja aceste schimbari in mod oficial in cadrul aplicatiilor pentru iPhone si Android, iar de indata ce instalati actualizarea in propriul telefon, va aveti putea bucura de aceste schimbari, pentru ca ele sunt disponibile imediat pentru noi toti, deci nu trebuie sa mai asteptam dupa ele.

E AICI! Editarea mesajelor este lansată acum. Acum primiți o a doua modificare pentru a scrie un prim mesaj. Acum aveți până la 15 minute după trimiterea unui mesaj pentru a-l edita. Așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă o renunțați. Mergând înainte, puteți să păstrați, să ștergeți sau să scrieți propria legendă atunci când redirecționați fotografii și videoclipuri în chat, pentru a schimba povestea.