Orange: Decizia cu care LOVESTE Direct in RCS & RDS in Romania

Orange Decizia LOVESTE Direct RCS RDS Romania

Orange, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti activi in Romania la ora actuala, a hotarat in mod oficial sa puna in aplicare o masura care loveste direct in RCS & RDS, iar asta pentru ca are pentru clientii din Romania un abonament ieftin care face concurenta serioasa celor ale companiei romanesti.

Orange le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de abonamentul Smart 15 la pretul de doar 3 euro pe luna timp de 6 luni, cu reducere de 80% fata de pretul normal, aducandu-l practic la aproximativ aceeasi valoare cu abonamentele de la RCS & RDS, diferenta extrem de mare fiind in calitatea serviciilor.

RCS & RDS a reusit sa cucereasca romanii cu oferte surprinzator de bune pentru serviciile pe care le ofera, chiar daca nu au calitate la fel de buna precum cele de la Orange Romania, sau Vodafone, dar pretul a contat cel mai mult, in final, pentru majoritatea oamenilor care cauta servicii de telecomunicatii in tara.

Orange Romania incearca acum sa contreze ceea ce se intampla pe piata de portari, cu o oferta speciala care este disponibila pentru o perioada limitata de timp, insa daca ea va avea succes, nu e exclus sa o vedem oferita din nou in viitor de catre companie pentru a atrage si mai multi clienti in cadrul retelei sale de telecomunicatii.

Cu doar 3€ te bucuri de abonamentul Smart Plus 15, în primele 6 luni de la încheierea contractului pe 2 ani. Descoperă oferta, exclusiv online.