ENGIE: Notificare de ULTIMA ORA in Imediata ATENTIE a Clientilor din Romania!

ENGIE Notificare ULTIMA ORA Imediata ATENTIE Clientilor Romania

ENGIE, unul dintre principalele grupuri de energie care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu decizia importanta luata, prin care in cursul zilelor de 1 si 5 iunie 2023, toate centrele sale de relatii cu clientii vor fi inchise, si e bine sa stim asta.

ENGIE explica mai jos faptul ca doar punctul de vanzare cin Baneasa Shopping City va ramane deschis in cursul acestor 2 zile, la fel ca si mall-ul in sine, astfel ca orice fel de probleme ati avea, veti putea merge acolo pentru a va asigura de faptul ca veti gasi ajutorul de care aveti nevoie la ora actuala de la companie.

Desigur ca in toata aceasta perioada, serviciile online pe care ENGIE Romania le ofera, vor fi disponibile fara intrerupere, deci ne vom putea folosi de ele pentru a trimite orice fel de cereri, sau a administra serviciile de care beneficiem, desigur in limitele pe care le impun aceste servicii pentru utilizarea lor.

ENGIE Romania are pe website-ul sau programul de lucru al tuturor centrelor sale in momentul de fata, astfel ca daca aveti nevoie de informatii suplimentare, puteti merge acolo pentru a gasi toate detaliile despre care ar trebui sa stim la ora actuala, si exista destule care nu trebuie trecute cu vederea.

În zilele de 1 și 5 iunie 2023, centrele de relaţii clienţi ale ENGIE Romania vor fi închise, cu excepția punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din București, care va funcționa conform programului uzual al centrului comercial. De asemenea, în zilele menționate, serviciul de call-center național va fi indisponibil.

Clienții pot transmite solicitări prin formularul de contact, disponibil pe site-ul companiei. Informații utile pot fi accesate direct în contul de client ENGIE sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE, care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play. Programul de funcționare al centrelor de relații cu clienții poate fi consultat direct pe website..