Kaufland: Anuntul Deciziei SPECIALE pentru Clienti, ce da aproape GRATUIT in Romania

Kaufland Anuntul Deciziei SPECIALE Clienti aproape GRATUIT Romania

Kaufland a luat o decizie foarte speciala pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca in atentia tuturor aduce acum ceva ce putini se asteptau, mai exact faptul ca le ofera pana pe 20 iunie posibilitatea de a castiga 2 beri, aproape, gratuite in fiecare zi timp de 1 an de zile, si nu e o gluma.

Kaufland vorbeste despre o promotie la berea Neumarkt, prin intermediul ei oferindu-le clientilor din Romania posibilitatea de a castiga unul dintre cele 100 de vouchere care ne aduc zilnic 2 beri Neumartk la pretul de 1 ban bucata, timp de un an de zile, deci aproape gratuit, si oricine poate participa.

Conform explicatiilor oferite de catre Kaufland Romania pentru aceasta promotie speciala, trebuie sa avem un Kaufland Card digital facut in prealabil, si sa facem cumparaturi din oricare dintre magazinele sale din toata Romania, astfel ca e foarte important sa fiti atenti si la ceea ce spune compania chiar acum.

Kaufland Romania are o serie de conditii speciale pentru a participa la aceasta promotie, asa cum este si normal, astfel ca e bine sa fim foarte atenti la ceea ce ni se cere, pentru a nu ajunge in situatia de a nu primi premiul care ne este oferit, daca nu avem indeplinite toate conditiile pentru a participa la campanie.

În perioada 24.05.2023 – 20.06.2023 cumpără cel puțin un produs din Revista de bere pe un bon fiscal de minimum 100 lei, scanează Kaufland Card și poți fi unul dintre cei 100 de câștigători de vouchere care îți aduc, în fiecare zi, timp de un an de zile, cel puțin 2 doze de bere Neumarkt la 0,01 lei/buc.

Asigură-te că ai datele despre tine înscrise corect și complet în contul tău Kaufland Card, fie el fizic sau digital; Cumpără cu Kaufland Card digital sau fizic de minim 100 lei, TVA inclus, pe un bon fiscal, pe care să se regăsească și unul din produsele afișate în revista de bere. Lista produselor participante se află în tabelul de mai jos. Să fi efectuat cel mult 3 cumpărături cu scanarea Kaufland Card (fizic sau digital) la casa de marcat pe zi în perioada 24.05.2023-20.06.2023.

Kaufland Anuntul Deciziei SPECIALE Clienti aproape GRATUIT Romania bere zilnica