WhatsApp: Decizia pentru Telefoanele iPhone cu o IMPORTANTA Schimbare

WhatsApp Decizia Telefoanele iPhone IMPORTANTA Schimbare

WhatsApp a luat o decizie foarte importanta pentru telefoanele iPhone, iar asta pentru face o schimbare despre care ar trebui sa stie multi dintre oamenii care utilizeaza aplicatia in aceste dispozitive la ora actuala, iar asta pentru ca vorbim despre posibilitatea de a interconecta mai multe telefoane la acelasi cont.

WhatsApp a lansat pentru Android o functionalitate similara cu ceva timp in urma, fara sa mentioneze atunci ca pe iPhone nu putem conecta mai mult de un singur telefon la acelasi cont, astfel ca acum repara aceasta diferenta importanta, pentru a ne oferi posibilitatea de a benfeicia de aceasta functionalitate.

WhatsApp implementeaza treptat, in mod obisnuit, functii in iPhone si Android, fara a putea oferi totul dintr-o data, in principal, din cauza diferentelor majore dintre platforme, astfel ca nu e vreo surpriza ceea ce vedem acum, ci doar ceva care se intampla in mod obisnuit pentru aceasta aplicatie.

Schimbarea pe care WhatsApp Messenger o face acum, va fi disponibila in mod oficial in viitor pentru telefoanele iPhone, iar asta pentru ca ea este testata in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele celor de la Apple, si va fi oferita in mod oficial oamenilor abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru asta.

WhatsApp Decizia Telefoanele iPhone IMPORTANTA Schimbare interconectare telefoane

WhatsApp Messenger permite totusi pe iPhone interconectarea altor dispozitive la un cont principal, adica tablete sau PC-uri, ori chiar un telefon Android, deci e bine sa stiti ca exista totusi optiuni pentru a beneficia de acest sistem, chiar daca deocamdata exista limitarea cu privire la telefoanele iPhone.