Rompetrol: Anuntul IMPORTANT pentru Soferii Romani, ce Ofera in Benzinarii

Rompetrol Anuntul IMPORTANT Soferii Romani Ofera Benzinarii

Rompetrol, unul dintre lanturile de benzinarii cu un numar foarte mare de clienti in toata tara, care beneficiaza de pe urma serviciilor care sunt oferite in locatiile sale, ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu faptul ca in oricare dintre statiile de alimentare pot obtine un card de asistenta rutiera A24 chiar acum.

Rompetrol spune ca acest card ofera posibilitatea de a beneficia rapid de servicii de depanare si diagnoza la locul oricaror evenimente rutiere in care am fi implicati, si asta e important, pentru ca uneori e foarte greu sa obtinem ajutor, atunci cand suntem in calatorii, dar teoretic A24 ar trebui sa fie de mare ajutor.

Conform celor de la Rompetrol, acest serviciu de asistenta rutiera nu se limiteaza doar la a avea grija de masini, ci are grija deasemenea si de oameni, iar asta pentru ca ofera inclusiv servicii de tractare, sau de transport de persoane, si cazare, astfel ca avem parte de ajutor extins, pentru calatoriile noastre.

Rompetrol ne ofera posibilitatea de a beneficia de acest serviciu in oricare dintre locatiile in care ajungem, astfel ca e bine sa stim despre ceea ce ofera el, iar asta pentru ca e foarte, foarte, posibil sa avem nevoie la un moment dat de el, si atunci avem asigurat faptul ca nu vom ramane blocat fara ajutor.

Știi acel moment în care ți se strică mașina la drum, în cele mai nepotrivite momente ? Cu ajutorul cardului de asistența rutieră A24 ești mereu în siguranță! Achiziționează cardul în cea mai apropiată stație Rompetrol și beneficiezi rapid de servicii de depanare și diagnoză la locul evenimentului, tractare, sau chiar și transport de persoane și cazare!